Welkom bij onze leergroothandel, dé bestemming voor alles wat met leer te maken heeft. Of je nu op zoek bent naar hoogwaardige lappen leer, reststukken voor een creatief project, of gewoon een betrouwbare plek om leer per meter aan te schaffen, wij staan voor je klaar.

Leer kopen bij de leergroothandel

Waar kan ik leer kopen?

Bij onze leergroothandel kun je leer voor al jouw projecten vinden, beschikbaar in verschillende soorten en diktes. Of je nu een beginnende hobbyist bent of een doorgewinterde professional, ons uitgebreide assortiment biedt voor elk wat wils.

Bezoek onze Leer studio en neem ook een kijkje in onze sneakerdesign studio op de tweede verdieping!

Waar goedkoop leer kopen?

Wij begrijpen het belang van betaalbaarheid zonder concessies te doen aan kwaliteit. Bij onze leergroothandel kun je betaalbaar leer van mooie kwaliteit vinden. Profiteer van onze scherpe prijzen en ontdek een scala aan mogelijkheden, of je nu kleine stukken voor hobbyprojecten nodig hebt of een grotere hoeveelheid voor een grootschalig project.

Leergroothandel

Onze leergroothandel is trots op het leveren van restpartijen leer aan hobbyisten, designers en bedrijven. Met een toegewijd team dat expertise en passie voor ambacht combineert, staan we garant voor kwaliteit.

Wij bieden diversiteit en de scherpste prijzen die je elders moeilijk zult vinden.

Reststukken leer kopen

Voor degenen die op zoek zijn naar kleinere hoeveelheden leer, bieden wij een unieke selectie reststukken. Deze restanten zijn niet alleen kostenefficiënt, maar bieden ook een uitgelezen kans om te experimenteren met verschillende leerstructuren en kleuren. Ontdek de schatten die onze reststukken te bieden hebben.

Leer kopen per meter

Bij onze leergroothandel kun je jouw leer precies per meter kopen. En altijd voor 20 euro per m2. Of je nu bezig bent met het maken van kleding, accessoires of meubels, wij bieden leer per meter in diverse kleuren en prints.

Lap leer kopen

Kleine lappen leer kunnen de perfecte oplossing zijn voor specifieke ambachtelijke behoeften.

Bij onze leergroothandel vind je een uitgebreide collectie lappen leer in verschillende maten en kleuren. Deze zijn ideaal voor kleine reparaties, prototyping, of het toevoegen van een uniek accent aan je project.

We staan klaar om je te voorzien van het beste leer voor al jouw creatieve en ambachtelijke projecten.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van betaalbaar leer en doe vandaag nog je aankoop bij onze studio.